حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

جمعه, ۱۵ آبان , ۱۴۰۵ Friday, 6 November , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 194 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 1 تعداد دیدگاهها : 0×
شناسایی ۱۰۱ مدیر متخلف در تهران؛ دریافت پول از والدین هنگام ثبت‌نام دانش‌آموزان
  • ۱۴۰۵-۰۵-۱۹ ساعت: ۱۸:۵۴
  • شناسه : 680
    بازدید 52
    ♥4

    مدیرکل آموزش‌وپرورش شهرستان‌های استان تهران اعلام کرد که در بررسی ثبت‌نام دانش‌آموزان، ۱۰۱ مدیر متخلف مدرسه شناسایی شده‌اند. این اقدام به منظور نظارت بهتر بر روند ثبت‌نام و جلوگیری از تخلفات صورت گرفته است.

    پ
    پ

    به گزارش پایگاه خبری ایلام معلم، یوسف بهارلو از شناسایی ۱۰۱ مدیر متخلف در مدارس در حین بررسی روند ثبت‌نام دانش‌آموزان خبر داد و اعلام کرد که بخش عمده این تخلفات به دریافت وجه اجباری از والدین مربوط می‌شود.

    وی افزود: تخلفات در حین نظارت بر فرآیند ثبت‌نام مدارس شناسایی شده است. به گفته او، دریافت وجه اجباری از والدین برای ثبت‌نام دانش‌آموزان یکی از اصلی‌ترین موارد تخلف گزارش‌شده در این بررسی‌ها بوده است.

    مسئله دریافت وجه در زمان ثبت‌نام مدارس دولتی، هر سال با آغاز فصل ثبت‌نام دانش‌آموزان، مورد توجه خانواده‌ها و آموزش‌وپرورش قرار می‌گیرد. در حالی که برخی مدارس برای فعالیت‌های فوق‌برنامه یا ارائه خدمات آموزشی مبالغی از خانواده‌ها دریافت می‌کنند، دریافت اجباری وجه در زمان ثبت‌نام همواره محل انتقاد و شکایت والدین بوده است.

    بهارلو در مورد جزئیات برخورد با ۱۰۱ مدیر شناسایی‌شده، از جمله اینکه آیا برای آنها پرونده انضباطی یا اداری تشکیل شده یا چه مجازاتی در نظر گرفته شده است، توضیحات بیشتری ارائه نکرده است. شناسایی این تعداد مدیر در جریان فرآیند ثبت‌نام، بار دیگر موضوع نظارت بر مدارس و نحوه دریافت مبالغ از خانواده‌ها را مطرح کرده است؛ موضوعی که برای بسیاری از والدین، به‌ویژه در آغاز سال تحصیلی، یکی از دغدغه‌های اصلی محسوب می‌شود.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.