سیدآرمین حسینی؛ با تغییر دولتها و روی کار آمدن دولتی دیگر بسیاری بر این باورند که می بایست بدنهی مدیریتی بسیاری از دستگاههای اجرایی کشور تغییر کند و افرادی جایگزین شوند که همسو و همتفکر با دولت جدید بتوانند سیاستهای دولت را به بهترین نحو ممکن به حیطهی اجرا درآورند. البته این مسئلهی به خودی خود درست می باشد و هر دولت حق دارد نیروهای انسانی همطیف خود را در بدنهی خود جایگذاری کند تا با فراغ بال بیشتری طرح ها و برنامهها اجرا شوند.
با روی کار آمدن دولت سیزدهم، مردمی که امید و آروزها و نشاط اجتماعیشان در دولت روحانی نابود شده بود، امیدوار شدا و اکنون مردم ایران این انتظار را از دولت رئیسی دارند که ضمن بازخواست و بیرون راندن مسببان وضع موجود، نیروهای جوان و تازه نفس را برای مدیریت اجرایی کشور در سطح کلان، میانی و خُرد برگزیند.
در میان دستگاههای اجرایی کشور، دستگاه تعلیم و تربیت از جمله مواردی است که همیشه تحت سیطرهی مناقشات سیاسی جناحها بوده است. به گونهای که بسیاری از طرحهای آموزشی و پرورشی در بدنهی این دستگاه به علت حواشی سیاسی و … ناکام مانده یا مورد غفلت واقع شده و یا اینکه نگاهی بغض آمیز به آن می شده است. یعنی درواقع آیندهی فرزندان و دانش آموزان ملت ایران در جریان بازیهای سیاسی پاسکاری می شود و این برای نظام تعلیم و تربیت ما که لقب اسلامی بودن را نیز یدک می کشد اصلا زینده نبوده و نیست.
آموزش و پرورش استان ایلام نیز از تیغ تیز این قبیل حواشی به دور نمانده و تاکنون دچار بحران های زیادی شده است که از جملهی آنان میتوان به انتصاب زینی وند مقدم به عنوان مدیرکل پیشین آموزش و پرورش استان و ایجاد حواشی حاصل از اقدامات وی در شهرستانها و مناطقی مانند: ملکشاهی، دهلران، موسیان و … اشاره کرد.
با روی کار آمدن امیر مهردادی مدیرکل فعلی آموزش و پرورش استان به نوعی ورق برگشت. به گونهای که مهردادی توانست با مدیریت حواشی مختلفی که در زیر مجموعههای این اداره کل وجود داشت، و انتصاب برخی افراد که شایستگی بالاتری نسبت به افراد پیش از خود داشتند جوی نسبتا آرام را به وجود آورده و رضایت نسبی را در مردم و فرهنگیان استان ایجاد کند.
با تغییر دولت زمزمهها برای تغییر مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز آغاز شد. بعضی از افراد اینگونه تصور میکنند که تغییرمدیرکل آموزش و پرورش و جایگزین ساختن وی با شخصی دیگر به نفع آموزش و پرورش استان باشد اما واقعیت چیز دیگری است چراکه در مدت کوتاهی که مهردادی بر منصب مدیرکلی نشسته است توانسته علاوه بر جلب رضایت نسبی فرهنگیان و ایجاد جوی مناسب و به دور از حواشی، مدیریت خوبی را در دورانی که مدارس و دانش آموزان با بیماری کرونا دست و پنجه نرم میکنند، از خود ارائه دهد.
وزیر آموزش و پرورش و همچنین استاندار ایلام می بایست نکاتی که گفته شد را در نظر بگیرند چرا که تغییر مدیرکل دستگاهی مانند آموزش و پرورش آن هم در دورانی که در اواسط سال تحصیلی می باشیم اصلا و ابدا به نفع جریان تعلیم و تربیت استان نخواهد بود و بستری برای ایجاد حواشی مختلف را تشکیل خواهد داد.
وزیر آموزش و پرورش و استاندار ایلام در انتصاب مدیرکل آموزش و پرورش استان می بایست نهایت دقت را به خرج دهند چرا که با مدیریت مناسبی که امیر مهردادی از خود نشان داده انتظارات از آموزش و پرورش بالا رفته و در صورت جایگزین ساختن اشخاصی دیگر که شرایط، رزومه و سابقهی لازم و یا همتراز با مدیرکل فعلی آموزش و پرورش استان را ندارند، باعث تخریب وجههی دستگاه آموزش و پرورش استان ایلام خواهد شد؛ تخریبی که با انتصابات ناشایست و نالایق در دولت قبل به صورت شدیدی اتفاق افتاد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز می بایست سیاستهای دولت جدید را به خوبی دانسته و درک کند و همنوا با آنان حرکت کرده تا ضمن جلوگیری از ایجاد حواشی و ناهماهنگیها زمینههای لازم را برای پویایی هرچه بیشتر دستگاه تعلیم و تربیت استان فراهم نماید.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه