حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Thursday, 23 March , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1571 تعداد نوشته های امروز : 0×
  • 1

  • 17 مرداد 1400 - 11:15
    شناسه : 623

    حامد گنجی – فعال رسانه ای، نشست انجمن های اسلامی شهرستان دهلران با حضور روسای آموزش و پرورش موسیان و دهلران و جمعی از مسئولان فرهنگی شهرستان و استان در دفتر امام جمعه‌ی این شهر برگزار شد. حجه الاسلام و المسلمین محسن موسوی امام جمعه‌ی شهرستان دهلران در این نشست بر اهمیت بسیار بالای انجمن […]

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    حامد گنجی – فعال رسانه ای، نشست انجمن های اسلامی شهرستان دهلران با حضور روسای آموزش و پرورش موسیان و دهلران و جمعی از مسئولان فرهنگی شهرستان و استان در دفتر امام جمعه‌ی این شهر برگزار شد.

    حجه الاسلام و المسلمین محسن موسوی امام جمعه‌ی شهرستان دهلران در این نشست بر اهمیت بسیار بالای انجمن های اسلامی بر پرورش و تربیت باورها و ارزش های دینی دانش آموزان تاکید کرد و گفت: آموزش و پرورش با وجود نقش بسیار مهم اساسی و پایه‌ای که در مسئله‌ی پرورش دانش آموزان دارد، در این راستا نیز انجمن های اسلامی میتوانند نقش بسزایی داشته باشند و لازم است تا آموزش و پرورش با هماهنگی سایر ساختارها مانند بسیج و … در اجرای برنامه های آن همکاری نماید.

    امام جمعه‌ی شهرستان دهلران افزود: آموزش و پرورش با توجه به شرایط امروزی رسالت بسیار سنگینی داشته و انجمن اسلامی نیز یک سنگر مستحکم در مقابل تهاجمات فرهنگی و هجمه های دشمنان است که میتوان روی آن حساب ویژه‌ای باز کرد.

    محمد سموری رئیس آموزش و پرورش موسیان در این نشست نیز ۱۷ مرداد ماه روز خبرنگار را تبریک گفت و افزود: آموزش و پرورش نهادی فرهنگی ست که اقدامات آن نشان دهنده‌ی این است که رسالتی جز تبلیغ و گسترش فرهنگ ندارد.

    سموری گفت: کارهایی که در آموزش و پرورش انجام می شود به این خاطر است که پیامی در راستای ترویج فرهنگ صحیح و پرورش دانش آموزان منتقل کند. اگر دانش آموزی پس از فارغ التحصیلی از آموزش و پرورش به آنچه که اهداف آموزش و پرورش میخواهند تبدیل نمی شود باید دلیل آن را را در جاهای مختلفی دنبال کرد.

    رئیس اداره آموزش و پرورش موسیان در پابان در پایان بیان داشت: در راستای همکاری آموزش و پرورش و انجمن های اسلامی، تمامی ظرفیت های این اداره را میتوانیم معطوف به انجمن برنامه های تربیتی و فرهنگی و پرورشی معطوف نماییم و همکاری های خود را ارائه دهیم.

    لازم به ذکر است که در این نشست آقای سید صادق نجات به عنوان رابط انجمن های اسلامی دانش آموزان شهرستان دهلران منصوب شد.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.