سیدآرمین حسینی؛ ۲۷ اردیبهشت ماه روزیست که درسطح جهانی به عنوان روزارتباطات وجامعه اطلاعاتی نامگذاری شده است
در این روز فرصتی مغتنم پیش آمده تا نقش و ارزش جایگاه روابط عمومی را به عنوان هنر هشتم تببین کنیم.
یکی از وظایف مهم روابط عمومی ها دخالت در روند تصمیم گیری سازمان است،امروزه روابط عمومی ها نقش بسزایی در استراتژی کلان و تصمیم گیری های مدیریتی دارند.
در عصر حاضر که انفجار اطلاعات در حال رقم خوردن است اهمیت جایگاه روابط عمومی به عنوان بازوی اجرایی و معرفی کننده دستگاه مربوطه بیشتر نمایان میشود.
شاید به جرات بتوان گفت که حتی میزان موفقیت یا عدم موفقیت یک دستگاه بسته به روابط عمومی آن نهاد دارد.
آنچه که مسئولین روابط عمومی ها باید بدان توجه ویژه داشته باشند این مسئله است که کار روابط عمومی تسهیل و خدمت به مدیریت است نه شخص مدیر!
متاسفانه در ادارات آموزش و پرورش؛ مسئولین روابط عمومی به عکاس مبدل شده اند در حالی که این امر اشتباه است و مسئولین این بخش از ادارات به نوعی سرپل میان افکار عمومی و دستگاه اجرایی و خدماتی هستند.
شاید برای شما جالب باشد که بدانید اکثر پیامهای تبریک و تسلیت و مناسبتی نه از زبان شخص مدیر دستگاه بلکه زایده ی ذهن مسئول روابط عمومی آن نهاد است.
مدیران آموزش و پرورش خود که از نوشتن حتی پیام تبریک نیز عاجزند بالاجبار این مسائل که امری شخصی است بر گرده ی مسئولین روابط عمومی ها می نهند.
کلام پایانی اینکه، روابط عمومی بخش مهمی از یک سازمان است که وظایفی هم چون اطلاع رسانی، اطلاعیابی، پاسخگویی، شناخت «افکار عمومی»، شناخت و تجزیه و تحلیل «نقاط قوت و ضعفها و فرصتها و محدودیتها» را بر عهده دارد ودر پی آن است تا با پیشگیری از محدودیتها، بهترین استفاده را از فرصتها برای تحقق اهداف سازمان ببرد.
با محقق شدن مدیریت تغییر، روابط عمومی از مدیریت اجرایی خارج شده ودر جایگاه مدیریت استراتژیک قرار می گیرد.
روابط عمومی های تغییر یافته، حتی مدیریت ریسک را هم میتوانند بطور جدی مورد توجه قرار دهند. آن گونه است که یک روابط عمومی از حالت ایستا می تواند به یک روابط عمومی پویا تبدیل شود.
در پایان روز روابط عمومی را به تمام فعالان واقعی این عرصه تبریک میگویم.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه