حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Saturday, 3 June , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1659 تعداد نوشته های امروز : 0×
  • 1

  • 26 اردیبهشت 1400 - 15:54
    شناسه : 514

    به گزارش ایلام معلم، مهرزاد حمیدی معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در مراسم اختتامیه کنترل وزن و چاقی دانش‌آموزان(کوچ)، اظهار کرد: با اجرای این طرح یک چرخش تحولی در تربیت‌بدنی و سلامت آموزش و پرروش به وجود آمد و ترویج سبک زندگی سالم و تمرکز بر رویکرد تربیت‌بدنی صورت گرفت. وی با بیان […]

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش ایلام معلم، مهرزاد حمیدی معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در مراسم اختتامیه کنترل وزن و چاقی دانش‌آموزان(کوچ)، اظهار کرد: با اجرای این طرح یک چرخش تحولی در تربیت‌بدنی و سلامت آموزش و پرروش به وجود آمد و ترویج سبک زندگی سالم و تمرکز بر رویکرد تربیت‌بدنی صورت گرفت.

    وی با بیان اینکه یک نظام یکپارچه در گستره تعلیم و تربیت به وجود آوردیم، گفت: امروز 40 هزار دبیر تربیت بدنی و مراقب سلامت آمده اجرای طرح‌های اینچنینی هستند و شاهد ارتقای جایگاه سلامت و ارتقای منزلت مراقبان سلامت و مربیان تربیت بدنی در جامعه بودیم. 

    حمیدی به تعداد دانش‌آموزان شرکت کننده در طرح کوچ اشاره کرد و افزود: در سنجش اولیه، از بین 13 میلیون و 290 هزار و 720 دانش‌آموز که اطلاعات BMI آنها در سامانه سناد ثبت شده است که 6 میلیون و 595 هزار و 38 نفر پسر و 6 میلیون و 695 هزار و 682 دختر بودند.

    وی ادامه داد: در سنجش ثانویه از بین 11 میلیون و 864 هزار و 637 دانش‌آموز که اطلاعات BMI آنها در سامانه ثبت شده است، 5 میلیون و 698 هزار و 744 پسر و 6 میلیون و 165 هزار و 893 دختر بودند.

    معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش گفت: به نتایج این طرح اشاره کرد و گفت: در سنجش اولیه، 6 درصد دانش‌آموزان لاغر و خیلی لاغر بودند که در سنجش ثانویه به 5.29 درصد رسید؛ در سنجش اولیه 63.9 درصد دانش آموزان دارای وزن طبیعی بودند که در سنجش ثانویه به 66.91 درصد رسید و همچنین در سنجش اولیه 30.1 درصد دانش‌آموزان دارای اضافه وزن و چاقی بودند که به 27.7 درصد رسیده است.

    وی به وضعیت وزن دانش‌آموزان دختر و پسر اشاره کرد و افزود: در سنجش اولیه، 5.76 درصد دانش‌آموزان دختر، لاغر و خیلی لاغر، 67.96 درصد دارای وزن طبیعی و 26.28 درصد دارای اضافه وزن و چاقی بودند که در سنجش ثانویه این اعداد به ترتیب به 5.38 درصد، 70.9 درصد و 23.72 درصد رسید همچنین در سنجش اولیه، 6.24 درصد دانش‌آموزان پسر، لاغر و خیلی لاغر، 59.76 درصد دارای وزن طبیعی و 34 درصد دارای اضافه وزن و چاقی بودند که در سنجش ثانویه این اعداد به ترتیب به 5.4 درصد، 62.6 درصد و 32 درصد رسید.

    حمیدی به وضعیت استان در این شاخص‌ها اشاره کرد و گفت: در دامنه لاغر و خیلی لاغر دانش‌آموزان، استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، خراسان جنوبی، کرمان و یزد، در دامنه اضافه وزن، استان‌های شهر تهران، مازندران و گیلان و در دامنه چاقی، به ترتیب استان‌های گیلان، شهر تهران و مازندران قرار دارند.

    وی افزود: اجرای این پیمایش ملی و کسب نتایج ارزشمند در این شرایط سخت کرونایی، بیانگر انسجام، هماهنگی و اثرگذاری نظام تعلیم و تربیت و اعتماد و همراهی خانواده‌ها با معلمان و مدارس فرزندان خودشان است.

    معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: اجرای دو سالانه این طرح به روندشناسی و ترسیم نیمرخ وضعیت توده بدنی نسل کمک کرده و بازخوردهای برگرفته از این طرح به مدیران ارشد نظام در تدوین و اجرای برنامه‌های اثرگذار کمک می‌کند. 

    وی تصریح کرد: استمرار این طرح به سلامت جامعه کمک کرده و از بروز بسیاری از بیماری‌های غیرواگیر جلوگیری و باعث پیشگیری از صرف هزینه‌های درمان کشور می‌شود.

    انتهای پیام/

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.