حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Monday, 11 December , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1755 تعداد نوشته های امروز : 0×
  • 1

  • 19 اردیبهشت 1400 - 12:06
    شناسه : 494

     رضوان حکیم زاده در وبینار تخصصی نهضت نصیب آموزشی یکسان که با حضور مدیران کل استان‌های مازندران و سیستان و بلوچستان و تیم معاونت آموزش ابتدایی این دو استان برگزار شد، با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب گفت: باید شرایطی ایجاد شود تا بین یادگیری در مناطق دوردست و پایتخت نشین تفاوتی وجود نداشته […]

    ارسال توسط :
    پ
    پ

     رضوان حکیم زاده در وبینار تخصصی نهضت نصیب آموزشی یکسان که با حضور مدیران کل استان‌های مازندران و سیستان و بلوچستان و تیم معاونت آموزش ابتدایی این دو استان برگزار شد، با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب گفت: باید شرایطی ایجاد شود تا بین یادگیری در مناطق دوردست و پایتخت نشین تفاوتی وجود نداشته باشد.

    وی با اشاره به عوامل تأثیرگذار بر یادگیری دانش‌آموزان افزود: باید انرژی خود را صرف عواملی کنیم  که شرایط تغییر و بهبود را داشته باشند از جمله نقش معلم، جو مدرسه و ایجاد انتظارات بالا برای یادگیری که در این امر بسیار موثر هستند.

    معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش نهضت نصیب آموزشی یکسان را گامی در جهت ایجاد عدالت آموزشی برشمرد و تصریح کرد: برای اجرای این برنامه 499 شهرستان و منطقه را بر اساس 7 شاخص توسعه‌یافتگی مورد بررسی و شناسایی قرار دادیم تا برنامه‌ریزی‌ها براساس شناخت در واحدهای خُرد انجام شود.

    حکیم زاده یکی از ویژگی‌های مثبت این نهضت را مشارکتی بودن آن دانسته و اظهار کرد: در این برنامه از تجارب و کمک اختصاصی همکاران استفاده می‌کنیم در اجرای این طرح نباید از مشارکت خانواده ها غافل شد و نگرش خانواده‌ها را نسبت به مقوله یادگیری تغییر دهیم.

    وی مسیر بهبود شرایط در بستر بنیان‌های آموزش و پرورش را بناکردن برنامه‌های اساسی در حوزه ابتدایی نام برد و تأکید کرد: مناطق و شهرستان‌ها در اجرای این طرح باید بر اساس شاخص‌های عملکردی شناسایی شوند در این طرح در نظر داریم تا دانش‌آموزان بهتر از قبل عمل کنند و بیشتر از گذشته یاد بگیرند.

    حکیم زاده خاطرنشان کرد: در ارتقای شاخص‌های یادگیری، داشتن فرهنگ و انتظار بالای آموزشی بیشتر از برخورداری و ثروت تأثیرگذار است اگر ارتقای کیفیت آموزشی به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود و مشارکت‌های برون سازمانی را جذب کنیم و از طرفی در مدرسه بتوانیم دیدگاه خانواده‌ها را تغییر دهیم می‌توانیم به ایجاد شرایط یکسان یادگیری برای همه مناطق امیدوار باشیم.

    انتهای پیام/

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.