حامد گنجی فعال رسانهای؛تقریبا همهی افراد جامعه تجربهی تحصیل در مدرسه را دارند. از الگوهای مختلف آموزشی که تاکنون در کشور اجرا شده و یا درحال اجرا است بگذریم، نمیتوان از شور و شوق دانش آموزان و حال و هوای خاص آنان پس از تعطیلات عید و نزدیک شدن به امتحانات پایان سال تحصیلی به راحتی عبور کرد.
برای هر دانش آموز در استان ایلام گرما و حرارت ماههای اردیبهشت و خرداد با امتحانات نوبت دوم گره خورده است و فشار خاص این امتحانات نیز بر این حرارت افزوده است.
اما کمی بیشتر از یک سال است که کشور ایران درگیر ویروس کرونا شده و علاوه بر تغییر بسیاری از عادات و رفتارهای مختلف در سطح جامعه؛ نوع آموزش دانش آموزان را نیز تغییر داده است و اکنون همگی از پای موبایل ها و تبلت ها و رایانههای شخصی تخته سیاه را می بینند.
امتحانات نوبت دوم در سال تحصیلی جاری خصوصا در شرایطی که سایهی شوم کرونا آمادهاست تا افراد بیشتری را در ذیل خود قرار دهد می بایست با سختگیرانهترین روش های اجرای پروتکلهای بهداشتی برگزار شود چراکه سلامت و امنیت دانش آموزان باید در صدر اولویتهای آموزش و پرورش باشد.
چندماه پیش بود که با تصمیم مسئولان ارشد کشوری، مدارس در برخی مناطق بازگشایی شدند اما پس از چند مدت و با افزایش آمار مبتلایان به کرونا و تغییر وضعیت بهداشتی شهرها، و همچنین ابتلای چندین معلم و دانش آموز به این بیماری، مدارس مجددا بسته شده و آموزشها به صورت غیر حضوری (مجازی/تلویزیونی) ادامه پیدا کرد.
استفاده از تمامی ظرفیتهای بهداشتی، سخت افزاری و نرم افزاری اداره کل آموزش و پرورش استان و نیز نهادهای مختلف مرتبط با آموزش و پرورش و نیز نهادهای عضو شورای آموزش و پرورش استان، شهرستان ها و مناطق می بایست به نحوی صورت گیرد که سلامت دانش آموزان را در پی داشته و شاهد کاهش محسوس خطر ابتلا به کرونا در صورت برگزاری حضوری امتحانات دانش آموزان باشیم.
ثبت دیدگاه