حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Sunday, 10 December , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1755 تعداد نوشته های امروز : 0×
  • 1

  • 08 اسفند 1399 - 19:09
    شناسه : 396

    به گزارش ایلام معلم؛سینا کمالخانی جامعه‌ شناس درباره آسیب‌های کنکور، اظهار داشت: مشکل نظام آموزشی، نبود عدالت آموزشی پیش از کنکور است. وی با تأکید به اینکه امروز نیازمند نظام سنجش متمرکز برای گزینش دانش‌آموزان هستیم، افزود: مشکل امروز ما، کنکور نیست، عدالت آموزشی پیش از کنکور است که تنها آن تعدادی که شرایط مالی بهتری دارند، می‌توانند […]

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش ایلام معلم؛سینا کمالخانی جامعه‌ شناس درباره آسیب‌های کنکور، اظهار داشت: مشکل نظام آموزشی، نبود عدالت آموزشی پیش از کنکور است.

    وی با تأکید به اینکه امروز نیازمند نظام سنجش متمرکز برای گزینش دانش‌آموزان هستیم، افزود: مشکل امروز ما، کنکور نیست، عدالت آموزشی پیش از کنکور است که تنها آن تعدادی که شرایط مالی بهتری دارند، می‌توانند از آن برخوردار شوند.

    کمالخانی گفت: استعدادهایی که در شهرهای کوچک و اقشار ضعیف‌تر هستند، نمی‌توانند از امکان حضور در کلاس‌های پیش از کنکور برخوردار شوند و از چرخه علمی کشور حذف می‌شوند. 

    وی افزود: در حال حاضر پیش از کنکور رقابت‌ ناعادلانه‌ای توسط کلاس‌های کنکور و کتاب‌های کمک ‌آموزشی که رقم‌های نجومی و بسیار بالایی دارند اتفاق می‌افتد که حتی برخی داوطلبان در مراکز شهرها و استان‌‌ها از پس این هزینه‌ها بر نمی‌‌آیند و این امر باعث به خطر افتادن کنکور شده است.

    این کارشناس و جامعه شناس عنوان کرد: طبیعتاً باید یا نظام سنجش را اصلاح کنیم یا کلاس‌های کنکور حذف یا به صورت یکدست و سراسری برگزار شود. کنکور یک رقابت سالم است که به صورت نظام سنجش متمرکز در همه کشورها، سازمان‌ها و ارگان‌های جهان از آن استفاده می‌شود و بسیار مقبول و مطلوب است که متأسفانه علت آسیب این موضوع را می‌توانیم در پله‌های پیش از کنکور ببینیم که در حال صدمه زدن به کنکور است.

    این جامعه شناس اضافه کرد: پیشنهادم برای جایگزینی نظام سنجش فعلی این است که نظام سنجش آموزشی کلاً حذف نشود، اما اصلاحاتی در آن صورت گیرد و دانشگاه‌‌ها و رشته‌های برتر بمانند و 90-80 درصد دانشگاه‌ها بدون کنکور پذیرش و ارزیابی دانشجو داشته باشند.

    وی گفت: کنکور هزینه خیلی زیادی به خانواده‌ها تحمیل می‌کند و اینکه استرس بسیار بدی در طول چند سال آخر دبیرستان به خصوص یکسال آخر به خانواده‌ها تزریق می‌کند و باید دید آیا فرزندان می‌توانند با این هزینه‌های گزاف در این رقابت پیروز شوند یا خیر؟ می‌توان گفت داوطلبانی که از کنکور حذف می‌شوند، بازنده هستند و فرصت بالایی را از دست می‌دهند.

    کمالخانی افزود: بسیاری از ارگان‌ها و سازمان‌ها مدرک محور هستند و برایشان مهم است که فرد از کدام دانشگاه فارغ‌التحصیل شده که یکی از نتایج مدرک محوری و کمی محوری است تا کیفی محوری و کیفی سنجی. باید ببینیم آیا کسانی که در دانشگاه‌ها درس خوانده‌اند از نظر کیفی هم توانسته‌‌اند به خوبی آموزش ببینند، یا فقط یک دوره تحصیلی گذرانده‌اند و مدرک گرفته‌اند.

    انتهای پیام/

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.