حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Saturday, 3 June , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1659 تعداد نوشته های امروز : 0×
  • 1

  • 06 بهمن 1399 - 22:42
    شناسه : 361

    به گزارش ایلام‌معلم؛ محمدسموری،رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه موسیان، شورای آموزش و پرورش را ساختاری مفید و اثربخش عنوان کرد و گفت: کارکردهای این شورا در مرتفع سازی مشکلات و موانع پیش روی آموزش و پرورش در سطوح مختلف بسیار مفید و قابل توجه بوده و به جرات میتوان گفت، یکی از تکیه گاه های […]

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش ایلام‌معلم؛ محمدسموری،رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه موسیان، شورای آموزش و پرورش را ساختاری مفید و اثربخش عنوان کرد و گفت: کارکردهای این شورا در مرتفع سازی مشکلات و موانع پیش روی آموزش و پرورش در سطوح مختلف بسیار مفید و قابل توجه بوده و به جرات میتوان گفت، یکی از تکیه گاه های اصلی آموزش و پرورش همین شورا می باشد.

    دبیر شورای آموزش و پرورش منطقه موسیان در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم توسعه مشارکت های مردمی برای حل و فصل مسائل و مشکلات آموزش و پرورش تاکید کرد و عنوان داشت: توسعه مشارکت های مردمی می تواند نجات بخش آموزش و پرورش باشد؛ چراکه در بسیاری از موارد که وجود محدودیت های مالی و … توانایی ارائه ی کمک مستقیم را از آموزش و پرورش میگیرد، میتوان به کمک های مردمی چشم امید داشت تا رفاه و آرامش نسبی برای دانش آموزان و فرهنگیان به ارمغان آید.

    محمد سموری درباره‌ی قوانین شورای آموزش و پرورش گفت: قانون تشکیل شوراهای آموزش و پرورش مشتمل بر ۲۲ ماده و یک تبصره در جلسه علنی روز یکشنبه مورخ ۲۶ دی ماه 1372 در مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ ۲۹ دی ماه ۱۳۷۲ به تایید شورای نگهبان رسیده است. شوراهای آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق از نظر سازمانی زیر نظر اداره کل امور شوراها و مناطق آزاد تجاری سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش و پرورش می باشند.

    وی افزود: شورای آموزش و پرورش منطقه ی موسیان از سال های گذشته تا کنون نقش مثبتی در توسعه ی این مشارکت ها داشته و این مسئله جای خرسندی و تقدیر دارد. وی ادامه داد: شورای آموزش و پرورش منطقه ی موسیان ماهانه حداقل یک بار تشکیل جلسه می دهد و جلسات شورا با حضور دوسوم اعضا رسمیت یافته و تصمیمات آن با اکثریت آراء اعضا حاضر معتبر خواهد بود.

    سموری درباره‌ی ساختار و نحوه ی اداره ی این شورا گفت: تعدادی اعضای اصلی شورای آموزش و پرورش منطقه ی موسیان 13 نفر می باشد که در هر جلسه از این شورا با توجه به دستورکارها و مسائل و مشکلات آموزش و پرورش مدعوین مختلفی از سایر نهادها و ادارات وجود دارد. نوع عضویت اعضای شورا به دو صورت انتخابی و انتصابی می باشد که اعضای انتخابی مانند نمایندگان اولیا و مدیران با برگزاری انتخابات برای مدت دو سال انتخاب می شوند و سایر اعضای انتصابی نیز پس از تغییر، فوت یا استعفا جانشین وی معرفی و برای شخص جایگزین پس از طی مراحل اداری ابلاغ عضویت در شورا صادر می گردد و رئیس این شورا بخشدار یا فرماندار و دبیر آن رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه می باشد.

    رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه موسیان در پایان به لزوم ارائه ی هرچه بیشتر کمک های مردمی، دولتی و غیردولتی به آموزش و پرورش و استفاده از این کمک ها به منظور توسعه ی مدارس اشاره کرد و گفت: از دیرباز تاکنون مفهوم مقدس انفاق و کمک به دیگران در فرهنگ ما وجود داشته است که در این میان دانش آموزان و مدارس از مهمترین اهداف برای اینگونه کمک ها می باشند. خوشبختانه مدارس از اینگونه کمک ها محروم نبوده اند و کمک هایی از طرف خیرین، گروه های جهادی، نهادها و سازمان ها به مجموعه ی آموزش و پرورش شده است. که از این میان میتوان به خرید وسایل و تجهیزات مختلف آموزشی و رفاهی و توزیع بین مدارس، برطرف کردن مشکلات آب، برق و گاز مدارس، نوسازی و بهسازی ساختمان های برخی مدارس، نصب مودم های اینترنتی در تمامی مدارس منطقه، تامین وسایل سرمایشی و گرمایشی استاندارد برای مدارس، تهیه و توزیع اقلام بهداشتی برای مدارس، و …. اشاره کرد. سموری ابراز امیدواری کرد که با گسترش و توسعه‌ی اینگونه کمک ها شاهد رونق هرچه بیشتر مدارس در منطقه باشیم.

    انتهای پیام/

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.