حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Sunday, 4 June , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1659 تعداد نوشته های امروز : 0×
  • 1

  • 21 دی 1399 - 17:46
    شناسه : 354

    سیدآرمین حسینی؛چندماهی است مدیران ارشد وزارتخانه آموزش و پرورش به صورت مصرانه سعی در بازگشایی مدارس کشور را دارند؛ این در حالیست که کارشناسان وزارت بهداشت در پیامهایی هشدارگونه از تبعات سنگین این تصمیم سخن میگویند. امروز وزیر آموزش و پرورش با ارسال بخشنامه ای به سراسر کشور از بازگشایی مدارس با حضور پایه های […]

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    سیدآرمین حسینی؛چندماهی است مدیران ارشد وزارتخانه آموزش و پرورش به صورت مصرانه سعی در بازگشایی مدارس کشور را دارند؛ این در حالیست که کارشناسان وزارت بهداشت در پیامهایی هشدارگونه از تبعات سنگین این تصمیم سخن میگویند.

    امروز وزیر آموزش و پرورش با ارسال بخشنامه ای به سراسر کشور از بازگشایی مدارس با حضور پایه های اول و دوم خبر داد.

    این امر درحالی صورت پذیرفت که بازگشایی های پیشین با انتقاد سراسری و نقص های فراوان به همراه بود به حدی که مدارس کشور از زیرساخت لازم برای پوشش دادن جمعیت آموزش پذیر و تامین مواد بهداشتی و ضدعفونی برخوردار نبودند.

    دکترمینو محرز از اعضای کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا پیش از این در انتقاد از عملکرد وزارت آموزش و پرورش گفته بود: بازگشایی مدارس اشتباه بود؛ زمان موشک‌باران در جنگ هم مدارس تعطیل شدند. بچه ها تمام مدت با رادیو و تلویزیون درس خواندند.

    مسعود مردانی، عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا نیز گفت: هرگونه تعجیل در بازگشایی مراکز فرهنگی و تجاری می‌تواند سبب افزایش موارد ابتلا و تشدید زنجیره انتقال شود؛بهترین اقدام در حال حاضر این است که تجدید نظر در رفع محدودیت‌ها بسیار منطقی اعمال شود، در تمام اپیدمی‌ها مدارس و مراکز آخرین مکان‌هایی هستند که بازگشایی می‌شوند.

    باتعطیل شدن کلاس های حضوری ؛آماده سازی و شروع کلاسهای مجازی و الکترونیکی در بستر اینترنت در دستور کار آموزش و پرورش قرار گرفت. در همین حال تنها موافقان بازگشایی مدارس مجموعه ستادی وزارتخانه آموزش و پرورش هستند.

    حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش میگوید: من به عنوان متولی دستگاه تعلیم و تربیت مخاطرات دور بودن بچه‌ها از مدرسه را گوشزد کردم و آن را به استحضار اعضای ستاد ملی مبارزه با کرونا هم رساندم، اعتقادم بر این است مخاطراتی که از دوری دانش آموزان از مدرسه ایجاد می‌شود، سلامت روانی و سلامت اجتماعی آن‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهد همچنین سلامت جسمی آن‌ها را هم تهدید می‌کند.

    اتفاقات چندماهه اخیر نشان داده است اصرارهای زیاد آموزش و پرورش برای به مدرسه کشاندن دانش آموز آن هم بدون آماده ساختن زیرساختهای لازم نتیجه ای جز تعطیلی زود هنگام و طولانی مدت آن نداشته است.

    همچنین با شروع فصل سرما در کشور؛ اکثر قریب به اتفاق مدارس هنوز موفق به دریافت سوخت زمستانه خود برای گرم نگه داشتن کلاس های خود نشده اند و ممکن است این اتفاق منجر به افزایش بیمارهای های فصلی و حتی کرونا گردد.

    آنچه که مسئولین نیز باید به آن توجه داشته باشند پیدا شدن موارد ویروس کرونای انگلیسی درایران است که طبق گفته محققان این بیماری به شدت مهلکتر و از نوع چینی خود مسری‌تر است و جامعه هدف آن نیز کودکان و نوجوانان است.

    امیدواریم مسئولین ارشد این وزارتخانه تا قبل از شروع اجباری مدارس در بهمن ماه معضلات و مشکلات چندماه قبل را در نظر گرفته و برای آن تدبیری اندیشیده باشند؛ چرا که بازگشایی عجولانه نتیجه ای جز افزایش بیماری مهلک و کشنده کرونا در سطح کشور نخواهد بود.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.