به گزارش ایلاممعلم؛در این دیدار حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای میهن پرست امام جمعه چوار ضمن تسلیت شهادت امام حسن عسکری (ع) و تبریک آغار امامت ولی عصر (عج) و همچنین ضمن تبریک به رئیس جدید اداره آموزش و پرورش منطقه،رهنمودهایی در جهت پیشبرد اهداف آموزش و پرورش ارائه نمود.
وی بیان داشت: که آموزش و پرورش از ارکان های اساسی جامعه است و به نقش و اهمیت این نهاد در فرایند تعلیم و تربیت اشاره کردند و به تعامل سازنده و اثر بخش نهاد و سازمان ها با هم به ویژه آموزش و پرورش تاکید داشت.
حجت الاسلام میهن پرست گفت: که در وضعیت کنونی و با توجه به گسترش آسیب های اجتماعی و رفتارهای مخاطره آمیز نسل جوان،برنامه هایی جهت کاهش معضلات و آسیب های حوزه دانش آموزی تدوین و اجرا گردد.
پرویز بگرضایی رئیس جدید اداره آموزش و پرورش چوار ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و خدمات امام جمعه چوار ،گفت: که ائمه جمعه مرکز و محور فعالیت های فرهنگی،مذهبی و دینی در هر منطقه ای می باشند و آمادگی خود و همکاران جهت تعامل و هم افزایی و همکاری با امام جمعه محترم و سایر سازمان ها و نهادهای مستقر در منطقه اعلام نمودند.
وی خاطر نشان کرد : هدف آموزش و پرورش تربیت نسلی پویا،خداجو و خدا محور و حافظ ارزش های انقلاب و نظام است و دغدغه ی ما نهادینه کردن ارزشهای اسلامی و تحکیم اعتقادات دینی در بین دانش آموزان و تربیت دانش آموز در تراز انقلاب اسلامی است.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه