رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزشوپرورش و رئیس ستاد بزرگداشت هفته پژوهش در وزارت آموزشوپرورش بخشنامه برگزاری مراسم هفته پژوهش سال 1399 در وزارت آموزشوپرورش را ابلاغ کرد.
مراسم بزرگداشت هفته پژوهش وزارت آموزشوپرورش، برای تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده و معرفی پژوهشها و تجارب پژوهشی برتر، در هفته آخر آذرماه سال 1399 و باتوجهبه شرایط موجود کشور برگزار خواهد شد.
دکتر فرهاد کریمی رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزشوپرورش، در ابلاغ این بخشنامه که با دو رویکرد ویژه در راستای تحقق سیاست تمرکززدایی و بهرهمندیها و توانمندیهای استانها صورت پذیرفته است علاوه بر اعلام آغاز فعالیت عملیاتی دبیرخانه کشوری معلم پژوهنده (مستقر در اداره کل آموزشوپرورش استان فارس) از بهکارگیری ظرفیت قابلتوجه و مشارکت داوران منتخب استانها در فرایند داوری آثار اقدام پژوهی معلمان در مرحله کشوری برای نخستینبار سخن به میان آورده است.
در متن این بخشنامه آمده است:
در راستای اجرای برخی از برنامههای مصوب زیرنظام پژوهش و ارزشیابی سند تحول بنیادین آموزشوپرورش[1] ، (برنامههای ابلاغی سال ۱۳۹۹ به شماره 116/140 مورخ 03/02/1399)؛ مراسم بزرگداشت هفته پژوهش وزارت آموزشوپرورش، بهمنظور تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده و معرفی پژوهشها و تجارب پژوهشی برتر و معلمان پژوهنده برگزیده، در هفته آخر آذرماه سال 1399 برگزار میشود. برای برگزاری شکوهمند این مراسم، خواهشمند است مقرر فرمایید بر اساس جدول زمانبندی ارائه شده، مستندات مربوط به ردیفهای 1 الی 9 به دبیرخانه ستاد بزرگداشت هفته پژوهش وزارت آموزشوپرورش واقع در پژوهشگاه مطالعات آموزشوپرورش به نشانی تهران – خیابان شهید سپهبد قرنی – نرسیده به پل کریمخان زند – نبش کوچه شهید قصرالدشتی – شماره 181 – طبقه 6- کد پستی: 1584743517 و مستندات مربوط به ردیف 10 جدول مذکور به وبگاه دبیرخانه کشوری معلم پژوهنده (مستقر در اداره کل آموزشوپرورش استان فارس) به نشانی: www.dkmp.farsedu.ir به منظور بررسی و ارزیابی ارسال شود.
پیشاپیش از اهتمام شایسته حضرتعالی و همکاران محترمتان سپاسگزارم.
* نسخههای چاپ شده گزارش طرح پژوهشی، پایاننامه و رساله، نیازی به تجلید با جلد گالینگور ندارد و از ارسال اصل گزارشها خودداری و فقط نسخه چاپ شده بهصورت طلق و فنر ارسال گردد.
**مدیریت و پشتیبانی از تمامی فرایندهای مشارکت در بخش انتخاب معلم پژوهنده برتر در وبگاه دبیرخانه کشوری معلم پژوهنده (مستقر در اداره کل آموزشوپرورش استان فارس) به نشانی: www.dkmp.farsedu.ir انجام خواهد شد بنابراین لازم است:
1-نسبت به ثبتنام و تکمیل مشخصات مسئولان، داوران منتخب و برگزیدگان استانی در وبگاه دبیرخانه بر اساس «جدول سهمیه استانی برگزیدگان وداوران منتخب برنامه معلم پژوهنده در سال ۱۳۹۹»؛ تا پایان وقت اداری روز شنبه 03/08/1399 اقدام لازم مبذول گردد.
2- اطلاعات معلمان شرکتکننده در بیست و سومین برنامه معلم پژوهنده، مطابق جداول آماری مندرج در شیوهنامه مربوطه تا پایان وقت اداری روز دوشنبه 12/8/99 در وبگاه دبیرخانه ثبت شود.
3-پژوهشگاه مطالعات آموزشوپرورش در نظر دارد همانند دو سال گذشته، خلاصهای از گزارش اقدام پژوهی معلمان پژوهنده برگزیده کشوری در سال 1399 را در مراسم هفته پژوهش منتشر کند، بدین منظور ضروری است در انتخاب و گزینش آثار ارسالی به وبگاه دبیرخانه؛ کیفیت گزارشهای برگزیده مدنظر قرار گیرد.
- شایانذکر است:
- مدارک ناقص و مدارکی که پس از زمان مندرج در جدول ارسال گردد، مورد بررسی و ارزیابی قرار نخواهند گرفت.
- اعتبار موردنیاز برای اجرای برنامههای استانی هفته پژوهش از محل اعتبارات پژوهشی موضوعبند ب ماده ۶۴ قانون برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران (1400-1396) و ماده ۵۶ قانون الحاق برخی مواد قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (2) آن استان تأمین میگردد.
- اخبار و اطلاعیههای مربوط به هفته پژوهش از طریق پایگاه اطلاعرسانی پژوهشگاه مطالعات آموزشوپرورش (به نشانی: www.rie.ir) قابلدسترسی میباشد.
- نحوه برگزاری مراسم بزرگداشت هفته پژوهش باتوجهبه شیوع بیماری کووید 19 متعاقباً از طریق پایگاه اطلاعرسانی پژوهشگاه مطالعات آموزشوپرورش اعلام خواهد شد.
شایانذکر است همزمان با هفته پژوهش گزارش اقدام پژوهی معلمان پژوهنده برگزیده کشور در سال 1399 در مراسم هفته پژوهش منتشر خواهد شد.
طبق این بخشنامه انتخاب دانشآموزان پژوهشگر برگزیده، از طریق معاونتهای آموزش ابتدایی و متوسطه وزارت آموزشوپرورش بهصورت متمرکز انجام میشود.
همچنین دستورالعمل بیستمین و یکمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران وزارت علوم از اینجا قابلمشاهده است.
نسخه pdf بخشنامه برگزاری مراسم هفته پژوهش در وزارت آموزش و پرورش در سال ۱۳۹۹ و «جدول سهمیه استانی برگزیدگان و داوران منتخب برنامه معلم پژوهنده در سال ۱۳۹۹» با انتخاب موارد قابل دریافت است.
[1]این برنامهها و فعالیتها مندرج در زیرنظام پژوهش و ارزشیابی و به شرح زیر میباشند:
1-1 – (فعالیتهای 3-8 و 4-8) برنامه شماره 5 با عنوان: ایجاد سامانه ملی و شبکه پژوهشی و توسعه همکاریهای علمی و پژوهشی بین حوزه ستادی واحدهای آموزشی و مراکز علمی و پژوهشی ملی بینالمللی با تعیین سطوح دسترسی و با هماهنگی مراجع قانونی ذیربط در قالب آییننامهها و دستورالعملهای مصوب
1-2- (فعالیتهای 5-8 و 7-8) برنامه شماره 6 با عنوان: بازمهندسی و اصلاح فرایندها – روندها و ساختارهای موجود برای کیفیتبخشی به امور مطالعاتی و پژوهشی
1-3- (فعالیتهای 2-8 و 3-8) برنامه شماره 10 با عنوان: رصد و ارزیابی برنامههای درسی دانشآموزان و تربیتمعلم با رویکرد پژوهش محوری تا سطح مدرسه
1-4- (فعالیتهای 1-8 و 2-8) برنامه شماره 12 با عنوان: ایجاد شبکه اطلاعات و ارتباطات پژوهشی و توسعه همکاریهای علمی و پژوهشی بین حوزه ستادی واحدهای آموزشی و مراکز علمیپژوهشی کشور بهمنظور تسهیل در امر اشاعه و کاربست یافتههای پژوهشی
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه