حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Friday, 22 September , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1742 تعداد نوشته های امروز : 0×
  • 1

  • مانور سطح 3 با حضور شرکت های نفت و گاز در ایلام برگزار می شود
    15 دی 1401 - 15:12
    شناسه : 110706
    گزارش؛ مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام از برگزاری رزمایش مشترک شرکت های تابعه وزارت نفت در ایلام خبر داد.
    ارسال توسط : نویسنده : سیدآرمین حسینی
    پ
    پ

    به گزارش ایلام معلم؛روح اله نوریان مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام گفت: مانور سطح 3 با مشارکت پالایشگاه گاز ایلام، شرکت پتروشیمی، شرکت نفت و گاز غرب، منطقه 7 عملیات انتقال گاز، شرکت گاز استان، شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه ایلام و پدافند غیرعامل استانداری ایلام به منظور ارزیابی،حفظ آمادگی و هماهنگی بین شرکت های تابعه وزارت نفت در سطح استان برگزار می‌شود.

    وی با اشاره به اینکه در این مانور سطح آمادگی شرکت های نفت و گاز برای مقابله با بحران توسط کارشناسان ارزیابی می شود، افزود: پالایشگاه‌ های گازی، خطوط انتقال گاز، تاسیسات نفتی و پتروشیمی به دلیل داشتن شرایط عملیاتی و تجهیزات ویژه و ماهیت عملکردی استراتژیک همواره آبستن حوادث متعدد فنی و عملیاتی از قبیل خطای انسانی، خوردگی تجهیزات و دیگر حوادث محتمل می باشند که برگزاری اینگونه رزمایش ها می تواند در بروز حوادث احتمالی جلوگیری و آمادگی شرکت ها را چند برابر کند.

    مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام اظهار داشت: با اجرای چنین رزمایش هایی ضمن محک زدن میزان آمادگی شرکت‌های نفتی و گازی، ارزیابی میزان تجهیزات اطفا حریق، لجستیک و ترابری و همچنین هماهنگی بیشتر با دستگاه های پشتیبانی و خدمات رسان منطقه برای مقابله با حوادث احتمالی ایجاد شده و وحدت رویه در خصوص فرماندهی صحنه و مدیریت بحران در استان در دستور کار این کارگروه قرار خواهد گرفت.

    نوریان با بیان اینکه انجام رزمایش هایی در چنین سطحی موجب می شود که تمامی شرکت های زیر مجموعه صنعت نفت در وقوع حوادث آمادگی لازم را داشته باشند، تصریح کرد: باید آمادگی لازم برای مقابله و واکنش در شرایط بحرانی وجود داشته باشد تا بتوان به شکل موثری میزان آسیب های احتمالی وارده به پرسنل و خسارات رسیده به تاسیسات به حداقل و میزان تاب آوری و تولید پایدار را به مرز حداکثری رساند.

    پایان پیام/

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.